sobota 8. června 2013

♥ Víkend s Hankou K.




















Ahoj všem ♥

už týden cvičím s Jill. Když jsem dnes vstávala, vzpomněla jsem si na svojí milovanou Hanku Kynychovou, na kterou nedám dopustit a rozhodla se dnes a zítra cvičit s Hankou. To znamená, že v týdnu budu cvičit s Jill (celý týden ještě lekci 1.) a víkend budu strávit s Hankou. Dnes jsem měla k snídani výbornou ovesnou kaši s kokosem, banánem, jablkem a ananasem, ale bylo to tak dobré, že jsem to nestihla ani vyfotit(((. Zítra si ji připravím znovu tak druhý pokus :D. U večeří se stále držím svého oblíbeného salátu. V poslední době miluji čerstvý špenát a v salátku je nepřekonatelný. Mňam. Za chvilku se chystám do bazénu a k obědu budu dnes vařit kuřecí kousky naložené v kari a k tomu kuskus se salátem. Přidávám video z Hankou tak to zkuste i vy. Na youtube je spoustu cvičení s Hankou a určitě si každý najde to svoje. Já cvičím podle DVD Cvičení pro každého s Hankou K., která byla v novinách Mladé Fronty - Dnes.









Dnes k obědu: plátek čistého mletého hovězího cca 130g - nejluxusnější, maso nám přivezl taťka mého přítele z Francie na ochutnávku a musím říct, že maso je opravdu výborné, salát z ledového salátu, špenátu, rajčete, papriky, kuskus, kuřecí nudličky s kari koření. Mňam).

Salát: listový salát, okurka, paprika, rajčata, jarní cibulka, čerstvé žampiony, ředkvičky, olivový olej, citronová šťáva, balzamiko

Salát: listový salát, čerstvý špenát, jarní cibulka, paprika, rajčata, ředkvičky, čerstvý žampion, sýr, balzamiko

Salát: čerstvý špenát, rajčata, čerstvý žampion, vajíčko, hermelín light, bazalka, balzamiko

Salátky k večeři - různé varianty ♥












Žádné komentáře:

Okomentovat

♥ děkuji všem, za každý komentář ♥