neděle 2. června 2013

♥ 30 DNÍ S JILLIAN MICHAELS



Ahoj všichni),

dnes jsem se konečně po dlouhé době rozhodla zase si zacvičit, a pořád všude vidím cvičení na 30 dní s Jillian. Takže pro Ty co ještě nezačali pojďte do toho se mnou :D. Cviční je na 30 dní to znamená, každý den cvičit cca 20 min (každý si snad najde po Upířích denících čas na 20 min cvičení :D). Cvičení je rozděleno do 3 lekcí. Já samozřejmě dnes začala první den 1. lekcí viz video, takže mě čeká ještě 9 dní s první lekcí. Jupí)). Zatím se cítím skvěle).

1. lekce http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

2. lehce http://www.youtube.com/watch?v=YEkaq6U5Ghw

3. lekce http://www.youtube.com/watch?v=9ww2G8gp0HA

Za odměnu jsem si po hodině cvičení připravila salát. Mňamka).


Salátek jsem si koupila v pátek po práce na trhu. Je výborný. K němu jsem přidala kolečka ředkvičky a okurky, rajče, bílou papriku, jarní cibulku a syrový žampion, který miluji).

4 komentáře:

  1. Jill je super :) Tiež si zvyknem zaradiť jej cvičenia do tých mojich, avšak nerada cvičím každý deň to isté a tu sa to tých 10dní opakuje :/ Držím ti palce :)

    OdpovědětVymazat
  2. děkuji moc, také jsem zvědavá na to, jak dlouho mi to vydrží)... musím zatnout zuby))

    OdpovědětVymazat
  3. Potom ak ťa to nahodou prestane baviť, tak sa kuknu na youtube na janály BeFit a XFitDaily. S nimi cvičím posledné dva týždne, prevažne už iba s XFitDaily lebo BeFit poznám už naspamäť a je to super, že su tam väčšinou 10min. videá, tak si vieš zostaviť sama čo potrebuješ, podla toho na čo sa chceš najviac zamerať ;)

    OdpovědětVymazat
  4. děkuji za typ, určitě na to kouknu)... před tím jsem cvičila doma s Hankou Kynychovou ta to má na cca taky 30 min a cca 2x týdně jsem to cvičila opakovaně takže na 60 min... někdy mám takové cvičící záchvaty a pak týden nic... chci se naučit cvičitě pravidelně/každý den))... moc děkuji, kouknu na to)

    OdpovědětVymazat

♥ děkuji všem, za každý komentář ♥