neděle 16. června 2013

♥ Cvičení s Jill - pokračování v 1. lekci



Ahojky všem ♥


dnes je to už 10 dní co cvičím z Jill 30 dní lekce 1. tak mi to nedalo a koukla jsem se na lekci 2. a trochu mě to probralo. Řekla jsem si, že pokud nedokážu perfektně zvládnout lekci 1. (to znamená cvičit jako Afroameričanka, dát do toho maximum a výpady včetně kliku zvládnout všechny ne jen od každého 10x) nemá smysl to zkoušet s lekcí 2. :D (co jsem koukala je tam všechno v podporu, takže se mám za týden na co těšit) no takže jsem se rozhodla, že si z toho udělám 60 dní s Jill protože, není nic lepšího než každý den cvičit zhruba 30 minut a něco svému tělu dát)). Přeci jen nikam nespěchám svojí nadváhu určitě za měsíc také neshodím), ale i tak po 10 dnech s Jill se cítím skvěle a moje tělo se krásně zpevňuje a co si budeme povídat je jedno jestli je holka silnější nebo hubenější jde o to být zpevněná a cítit se skvěle. Přeji všem cvičenkám ať už s Jill nebo bez krásnou slunečnou neděli.


Salát s těstovinami a kuřecím masem - hrst mix salátu (ledový salát, rukola, mrkev, zelí), miny rajčátka, řapíkatý celer, paprika, uvařené italské torteliny plněné sýrem, kuřecí maso se špenátem (na trošce oleje osmahnu cibulku přidám kuřecí kousky s kořením a osmažím do zlatova, vypnu sporák a do hrnce nebo pánve nasypu hrst čerstvého špenátu, který již dále nevařím, špenát obsahuje spoustu vody, takže sám teplem povolí změkne a ztratí svůj objem)






Ovesná kaše s ovocem - kaši vařím klasicky 1:2 s mlékem, do kaše při vaření přidám kávovou lžičku vanilkového cukru, velkou polévkovou lžíci kokosu a jedno nastrouhané jablko, vařím cca 3 minut, pak kaši  odstavím bys si odpočinula, mezi tím si nakrájím ovoce na kousky


2 komentáře:

  1. Gratuluju k prvnímu levelu:) Jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  2. nesmím to tak flákat :D... raději si dám ještě jedno kolečko :D a pořádně... děkuji))

    OdpovědětVymazat

♥ děkuji všem, za každý komentář ♥